poster love

poster love

Dat ik een zwak heb voor mooie posters is vast geen verrassing. Zo langzamerhand prijken er in ons huis ook al een aantal mooie exemplaren. Zo hangt de honinggele uitvoering van ‘Keep Calm and Carry on’ bij de keukentafel. Op het kamertje van Yfke staat een prachtige poster van het Zweedse merk Littlephant. Ik kocht hem bij PSikhouvanjou.

Al een hele tijd geleden bestelde ik bij Super Rural de poster ‘For like ever’. Op de blog van Zilverblauw en Yvestown zag ik de poster regelmatig voorbijkomen en ik zette de poster op m’n verlanglijstje. Maar Super Rural zit in New York en verzenden naar Nederland is niet heel goedkoop. Maar het kerstcadeau van JoeperDePoepske (Wimke en ik gaven een aantal jaren haakworkshops) bood uitkomst: ik bestelde de poster! Eenmaal in huis duurde het om één of andere reden en hele tijd voor de poster een plekje kreeg. Onlangs vond ik eindelijk een passende lijst en ja: daar staat het pracht te pronken! Met stip mijn lievelingsposter.

Voor Jelka liet ik het ontwerp wat ik voor haar verjaardag maakte afdrukken op posterformaat. De poster kreeg een mooi plekje in haar slaapkamer. 

Een aantal van mijn ontwerpen heb ik kleine oplage laten drukken op posterformaat (A3 en A4) en op dezelfde prachtige papiersoort als de kaarten. Binnenkort vind je deze posters in mijn shop!

Tags:
3 Reacties
 • Karlijn van der Wijk

  20 november 2013 op 19:51 Beantwoorden

  Inderdaad een hele mooie poster! En wat zie ik daar een mooie pompoms 🙂

 • Rensina Steursma

  22 november 2013 op 14:25 Beantwoorden

  Wat een mooie posters heb je in je huis hangen.
  En je zelfgemaakte is ook geweldig leuk!
  Groetjes Rensina

 • Lynn Bee

  22 november 2013 op 19:47 Beantwoorden

  Hier ook een enorm poster zwak…maak ze meestal zelf maar nog niet echt een goede drukker, welke gebruik jij?

  En leuke prints! Heerlijk die quote posters!

Schrijf een reactie