Nog één week en een dag te gaan. Dan zit het #100daysofsisters-project erop! 
Het is aftellen nu, maar eigenlijk denk ik dat ik het dagelijkse fotomoment ga missen. Nu er een stuk minder licht is overdag, is het maken van een mooie foto wel lastig. Maar het vastleggen van een momentje van de famkes samen blijft mooi. Misschien ga ik wel door met een dagelijkse fotomoment of ga ik op zoek naar een andere foto uitdaging! 
De week begon erg feestelijk met de 3e verjaardag van Yfke. Maandag mocht ze nog trakteren op de peuterspeelzaal en met de cadeaus wordt natuurlijk volop gespeeld!

Volg de laatste updates van deze hartverwarmende foto-uitdaging op de 100 days of-Facebookpagina. Je vindt hier korte interviews van deelnemers en andere leuke zussenberichtjes.

Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Onder de hashtag #100daysofsisters op Instagram vind je alle deelnemers en hun foto’s.

Ik wens een je een mooie week!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

  1. Ik vind ze prachtig de foto's van je dochters die ik dagelijks op IG voorbij zie komen. Doet me erg denken aan de tijd dat mijn eigen meisjes nog klein waren. Heerlijk zo'n meiden huis!

Laat een reactie achter