100 days of sisters

100 days of sisters

Femke en Elisabeth; mijn oudste en mijn jongste zus en ik ben de middelste. Met veel plezier en met mooie herinneringen kijk ik terug op een jeugd in een meidengezin. Onze heit zal vast wel eens gek van het gekakel geworden zijn maar wij konden uren spelen met Barbies of keken toen we wat ouder waren 3 keer achter elkaar de film Grease of Dirty Dancing (de laatste scène dan 5 keer terugspoelen en opnieuw kijken).
Jelka en Yfke kunnen samen al erg veel lol hebben en samen spelen vinden ze prachtig. Ik hoop dat ze later net zulke fijne herinneringen aan elkaar hebben dan ik aan mijn zussen!
Instagramactie
Tijdens één van onze brainstormsessies kwam Wimke met het idee van een Instagramuitdaging. 100 dagen een foto plaatsen met het thema ‘zussen’. Een te gek idee, I’m in! De komende 100 dagen ga ik de uitdaging aan: geïnspireerd op de ‘100 days of flowers’ van Eef Photography en Tineke Spaghetiii ga ik 100 dagen lang een foto, gemaakt met m’n Iphone, op mijn Instagram plaatsen met de hashtag #100daysofsisters.
Wimke plaatst ook elke dag een zusjesfoto op haar Instagram.
Doe je ook mee? Plaats ook foto’s van zussen (je dochters, jij en je zus(sen), je tantes, nichten..!) op Instagram met de hashtag #100daysofsisters. Na 100 dagen een overzicht van de leukste sisters-foto’s!
En een ontwerp, helemaal passend bij de 100-dagen-foto-uitdaging!
sisters are the perfect best friend

De #elskeposter Instagramactie was een succes! Komende week een blogje met de allerleukste foto’s met de printable poster ‘Wild Thing’.

Fijne dag!

7 Reacties
 • afke

  25 augustus 2013 op 15:45 Beantwoorden

  Leuke namen hebben je dochters!

 • petra

  25 augustus 2013 op 19:05 Beantwoorden

  Wat een leuk idee. Ik kijk uit naar alle kiekjes van je meiden!!Oan't moarn!

  • Elske

   26 augustus 2013 op 18:17 Beantwoorden

   Dank je Petra! Een uitdaging maar het wordt vast een schitterende serie 🙂

 • Ilovecoffee Inthemorning

  26 augustus 2013 op 17:57 Beantwoorden

  Zo´n leuke uitdaging! Erg leuk om aan mee te doen.

 • Anoniem

  19 februari 2014 op 15:29 Beantwoorden

  wat een leuk idee! maar ik ben te laat… of komt er een vervolg van deze actie?

  groetjes Rixt

Schrijf een reactie