Een kamer naar keuze helemaal inrichten met alles wat je maar wilt uit de winkel van Vesta. Klinkt als een droom toch? En ik mocht het doen: een stijlkamer vormgeven met alleen maar spullen die ik mooi vind. Bedenken, shoppen en uitvoeren. Wat gaaf, let’s go!

Vorige week reed ik naar de woonwinkel van Vesta in Groningen. Tijd om de stijlkamer in te richten. Van te voren had ik al behang, muurverf en de grote meubels uitgezocht. En toch, spannend. Want hoe pakt het uit als je alle spullen bij elkaar zet? Maar mijn twijfels waren niet nodig geweest, de stijlkamer is echt heel mooi geworden. Ik zou de inrichting zo mee naar huis kunnen nemen en er in wonen. De kamer is nog mooier geworden dan dat ik mijn hoofd had. Wat een leuke opdracht van Vesta was dit!

In deze blog op de website van Vesta vind je een overzicht van de producten die ik heb gebruikt in de stijlkamer. En wil je de ruimte in het echt zien? De stijlkamer is de komende twee maanden live te bewonderen in de winkel van Vesta (tot begin april).

Fijne dag! x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter