weltevree guidelight

Yes, de zon schijnt weer en het is een mooie start van de herfst vandaag. Zo met het zonnetje erbij denk ik nog even terug aan de vakantie. In deze blog las je al dat we een aantal weken doorbrachten op onze boot. Onze tweede boot, we kochten haar begin dit jaar. Een jaar geleden verkochten we onze eerste scheepje omdat we er na een paar jaar zeker van waren dat we varen écht heel leuk vinden.

Op de nieuwe boot (nou ja nieuw, het is een klassieker uit 1973) hebben we wat meer ruimte en dat is heel erg luxe, zeker als je wat langer aan boord bent. In het Paasweekend kwam de ‘Waterleeuw’ richting de thuishaven en maakten we alles gereed voor het vaarseizoen. We maakten alles schoon, kochten nieuwe dekbedden, zochten de inventaris uit. Een begin om dit mooie schip ons eigen te maken.

weltevree guidelight

weltevree guidelight

Ook ging ik op zoek naar een extra lamp voor aan boord. De oude schemerlamp die in de boot zat was een beetje oubollig en mocht niet blijven. Bij MisterDesign vond ik een nieuwe lamp: de Weltevree Guidelight, en ik ben er oprecht heel enthousiast over. Want niet alleen is de Guidelight mooi, hij is ook erg praktisch.

De Weltevree Guidelight is een oplaadbaar romantisch sfeerlicht en een avontuurlijk zaklamp in één, ontworpen door Floris Schoonderbeek. Weltevree maakt heel gave designproducten die staan voor kwaliteit, comfort en avontuur, en deze lamp is er eentje van. Met een (dr)aai over z’n bol verander je de stand van de lichtbundel: naar benedengericht schijnt het licht in de ‘buik’ van de lamp en is het een gezellig sfeermaker. Schuin naar beneden gericht is het een helder werklicht en naar voren schijnend is het een handige zaklamp. En dat alles draagbaar, draadloos en oplaadbaar (via een usb-kabeltje). Met de draaiknop kun je de sterkte van het licht regelen.

Vele uurtjes brandde de Weltevree Guidelight tijdens onze vakantie: ‘s avonds aan boord als we zaten te lezen of met vrienden een potje gingen kaarten. Of buiten als we nog zaten te borrelen na een gezellige barbecue. Voor het slapen gaan keek ik nog even in de achterkajuit bij de slapende famkes, en zette ik het lichtje op de zachtste stand. Als ik op een donkere plek midden in de natuur ‘s avonds laat de hond nog even uit moest laten dan ging de Guidelight mee. Na een vakantie lang uittesten ben ik fan van deze lamp!

Inmiddels staat de lamp thuis en gebruiken we hem ook als extra lichtje en sfeermaker in huis en tuin.

Fijne dag, x Elske

Deze blog is mede mogelijk gemaakt door MisterDesign. Ik werk samen met merken en bedrijven die passen bij mij en mijn blog. Wil je ook samenwerken, neem dan contact met me op.

weltevree guidelight

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter