blogazine - vtwonen loves sharing

Het stormt vandaag. Gister in de namiddag knipte ik snel nog een paar Hortensias uit de tuin, voordat de harde wind ze te grazen neemt. Ik zette ze in een eenvoudige waterfles op tafel. De inmiddels van wit naar roze verkleurde bloemen verklappen dat de herfst nadert. Al met al een prima weertje om, als je tijd hebt, onder een dekentje te netflixen of te lezen in het nieuwe vtwonen blogazine: vtwonen loves sharing. Deze speciale uitgave ligt sinds gister in de winkels. En hoe gaaf: samen met heel veel andere bloggers en creatieve mensen sta ik ook in deze editie!

blogazine - vtwonen loves sharing

blogazine - vtwonen loves sharing

Deze speciale uitgave van vtwonen is gevuld met de favorieten van bloggers en social influencers uit binnen- en buitenland. Het is een mix van binnenkijkers, DIY- en stylingideeën, hotspots, woonitems en nog veel meer. En natuurlijk lees je veel over bloggen, vloggen en Instagram. Van mij vind je in het magazine een selectie van Instagramfoto’s en een Happy Page. Deze poster is printable én te downloaden als wallpaper voor je phone, tablet en/of desktop. Zo fleur je je muur en je mobiele apparaten op. Je vindt de blog met de poster hier.

Daarnaast selecteerde ik 4 van mijn favoriete illustratoren die mij inspireren. Ik bewonder mensen die prachtig kunnen illustreren en hun eigen stijl hebben. Helemaal als ze het lef hebben er hun beroep van te maken. Daarom een ereplekje in het blogazine – vtwonen loves sharing voor: Maartje Bodt, Flavio Salsano, Wies van der Velde en Maartje van den Noort.

blogazine - vtwonen loves sharing

blogazine - vtwonen loves sharing

Deze bloggers en social influencers vind je terug in vtwonen loves sharing Judith de Graaff van JOELIX.com en Urban Jungle Bloggers, Theo-Bert Pot van The Nice Stuff Collector, Marij Hessel van My Attic, Souraya Hassan van Binti Home, Anne-Catherine Gerets van Clo Clo, Jessica Wasink en Fleur Poelstra van PRCHTG, Laura de Jong van Laura & James, Victoria Smith van sfgirlbybay, Marlous Snijder van Oh Marie!, Anne Heijmans van REMADE with love, Holly Becker van decor8, Dorothee Dubois van The fresh light, Anki Wijnen van Zilverblauw, Kirsten Jassies van justK en ik :). Trots!

Als je abonnee bent van vtwonen dan heb je dit inspirerende magazine al ontvangen. Vanaf gister (12 september) vind je de special ook in de winkels en in de vtwonen-shop (prijs € 5,95). Omdat ik een stapeltje blogazines heb, geef ik 5 stuks weg via mijn blog. Wil je een exemplaar mij cadeau krijgen? Laat dan onder deze blog een berichtje achter. Op is op.

UPDATE: alle blogazines zijn al vergeven, dank voor je belangstelling!

Fijne dag! X Elske

hortensia

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

13 Reacties

 1. Kan me voorstellen dat je supertrots bent om in het Blogazine de staan 🙂
  Ik zou heel graag een exemplaar willen ontvangen. Het is een beetje ver anders had ik hem zelf vandaag uit de
  winkel gehaald 😉
  Mocht ik toevallig één van de gelukkigen zijn en wil je niet naar Frankrijk versturen geef ik je een adres in Nederland natuurlijk.
  xxx

 2. Oh ja!! Heel graag maak ik ook kans op een exemplaar. Vond het vorig jaar een feestje om te lezen, dus ben heel nieuwsgierig naar dit jaar.

 3. Wat gaaf dat je daar in staat! Jouw stijl past daar natuurlijk perfect bij. De afgelopen edities vond ik ook al erg inspirerend, dus ik zou ook deze willen lezen!

Laat een reactie achter