Bijna weekend! Ik vergat bijna deze leuke DIY met jullie te delen die ik maakte voor DoenKids. Het is altijd leuk om voor DoenKids weer creatief aan de slag te gaan en deze keer maakte ik samen met Yfke een spelletje van vakantieschatten: boter kaas en eieren oftewel Tic tac toe. Wij gebruikten stenen die we een fris kleurtje gaven, maar grote schelpen of andere vondsten kun je ook heel goed gebruiken. Ook leuk: maak een herfstversie van dit spel met dennenappels of kastanjes.

Het boter kaas en eieren-spel ligt bij ons in de vensterbank, zodat we af en toe een potje kunnen spelen. Hier op de blog van DoenKids lees je meer over deze Do It Yourself.

Fijn weekend!
x Elskeboter kaas en eieren

boter kaas en eieren

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter