traktatietip eetbare vliegtuigen

Wil je op iets trakteren wat gezond is en er leuk uitziet? Of wil je de saaie lunch met boterhammen eens vervangen door iets anders? Maak dan eens deze vliegtuigjes van crackers, groente en kaas! Deze tip voor een gezonde traktatie maakte ik voor Doenkids. Je leest hier op de blog van Doenkids hoe je deze eetbare vliegtuigen maakt.

Eet smakelijk!

X Elske

traktatie gezond jongens

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. Ik vind dit zo leuk! Dit ga ik voor mijn peuter maken! Hij blijft een vliegtuig nog steeds steevast trein noemen, dus kunnen we hier mooi mee oefenen met woordjes. 🙂

Laat een reactie achter