pepernoten bakken

pepernoten bakken

pepernoten bakken

Er is storm op komst zeggen ze. We blijven lekker thuis vandaag en bakken pepernoten. Geen ingewikkeld recept hoor, maar gewoon een kant-en-klare kruidnotenmix. Yfke wil wel even schminken, Jelka speelt nog even een potje wintersport op de Wii en daarna worden de barbies weer voorzien van nieuwe outfits. Ondertussen zitten de pepernoten in de oven en zetten we nog maar een pot koffie. Niks mis mee, zo’n stormachtige zondag!

Fijne avond, x Elske

P.S.: tot en met vanavond ontvang je 20% korting in de shop met de code ‘sinterklaas2015’! Aan het eind van het bestelproces vul je de kortingscode in.

pepernoten in de oven

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter