do not feed the fearsEen nieuw ontwerp op deze vrijdag; do not feed the fears. Voor mezelf af en toe een goede reminder en toepasbaar voor grote en kleine zorgen 😉

Ondertussen zijn we druk met de voorbereidingen van Pakjesavond. Hier thuis zijn we groot fan van Sinterklaas en door Jelka en Yfke wordt fanatiek afgeteld naar volgende week zaterdag (‘vandaag nog 8 nachtjes’). Dit weekend gaan we pepernoten bakken en ik ga me storten op de lijstjes voor de laatste inkopen.

Ik wens je een mooi weekend!
x Elske

KORTINGSCODE:
Mocht je tijdens het Heerlijk Avondje iemand blij willen maken met producten uit m’n shop? Of heb je nog sprankelende kerstkaarten nodig? Dit weekend (tot en met zondag) krijg je met de kortingscode ‘sinterklaas2015‘ 20% op al je aankopen!

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter