printable maandkalender december 2015

Gister kroop ik de zolder eens op, opzoek naar de kerstversiering. Ik kwam met het eerste lichtslingertje naar beneden en hing het aan Buck, de kartonnen hertenkop (van Cardboard Safari). Buck jr. heeft een jaar of wat toezicht in de woonkamer gehouden maar hangt sinds een tijdje samen met de harige eland aan de muur in de werkkamer. Uiteindelijke bestemming is één van de kinderkamers maar nu de kerst eraan komt laat ik het stel nog mooi even hangen.

De kalender van deze december staat klaar op geprint te worden. Je vindt ‘m hier: ELSKE maandkalender December 2015 (klik en print), alsjeblieft! En laat je zien op Instagram waar jij de kalender ophangt? Gebruik dan de hashtag #elskeposter. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra.

 

printable calendar

Wij tellen met de kalender af naar Sinterklaas en daarna in volle vaart door naar de kerstdagen. Ik wens een je mooie feestmaand toe, die je hopelijk samen mag vieren met iedereen die je lief is!

X Elske

dec 2015 kalender 4v

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

  1. Oh wat leuk. Ik hou ook ontzettend veel van lichtjes en uiteraard van de kerstsfeer. Ik maakte al vele DIY rond kerst.
    Leuke kalender ook! Moet ik zeker afdrukken!
    Groetjes

  2. Pingback: 2016 уже на носу! Печатаем календари — Red Lips Journal

Laat een reactie achter