Door de regen viel een middagje varen in het water. Maar ik besloot mijn tijd nuttig te besteden en alvast afscheidscadeautjes te maken voor de lieve juffen van Jelka en Yfke. Nog een weekje, en dan begint hier de schoolvakantie al! Dus om de juffen te bedanken voor de goede zorgen maakte ik een DIY vakantieboekje voor ze. Voor alle mooie vakantieverhalen en herinneringen.

 

 

Met spuitlijm en een stukje katoen maak je in een handomdraai van een eenvoudig notitieboekje een fleurige, zomerse editie. We schrijven nog een mooie kaart met een persoonlijke noot, een pen erbij en een papiertje erom en klaar is ons cadeautje: een DIY vakantieboekje voor juf! Op naar de zomervakantie en hopelijk veel lange, warme dagen.

 

Fijne week!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

Laat een reactie achter