De tropische temperaturen brachten mij al helemaal in de vakantiestemming en ik vergat prompt om mijn blog met de kalender van juli online te zetten. Oeps! Maar 1 juli duurt gelukkig 24 uren en de maand is nog maar pas van start, dus gauw uitprinten en aftellen naar de vakantie!

Download hier de ‘July printable calendar’ (PDF A4)

 

 

Voor tijdens deze warme dagen maakte ik de super simpele maar heerlijk frisse citroenlimonade (3 citroenen, 3 eetlepels suiker, ijskoud water en wat munt). Ik was vergeten ijsblokjes te maken dus die gaan gauw nog even de vriezer in. De leuke fles is van de Albert Heijn. En nu hup, naar het zwembad om écht even af te koelen!
Ik wens je mooie tropische dagen toe, keep it cool!
X Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

Laat een reactie achter