Morgenochtend is het weer tijd voor een vaderdagontbijtje op bed. Een croissantje, een beschuitje met verse aardbeien en een glaasje jus. Misschien nog even een bakje thee erbij en dan is het tijd voor het uitpakken van de allermooiste, zelfgemaakte cadeautjes van Jelka en Yfke. Het is altijd even afwachten of ze het gedichtje wat ze van de juf leerden nog weten, maar trots op de zelfgemaakte cadeaus zijn ze zeker!
vaderdag printable poster

Vorig jaar met vaderdag maakte ik deze printable poster (voor ‘awesome’ vaders). En afgelopen moederdag maakte ik ook een versie voor de liefste moeders. Dit jaar een nieuwe vaderdagversie, nu voor de coolste papa’s! Een last minute cadeautje om uit te printen, als ideale aanvulling op een lekker ontbijtje en de knutselcadeautjes.

Download hier de vaderdagprintable ‘coolest dad’ (PDF A4)

 

 

Ik wens je een mooie dag!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter