Zoek je nog een leuk cadeautje voor vaderdag? Deze poster heb je zo geprint! Nog even een lijstje er om, mooi papiertje. In combinatie met een ontbijtje op bed een te gek cadeau voor aanstaande zondag!

Download hier de poster ‘Dad’ (PDF A4)

 

Fijne dag!

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

  1. Superleuk!!! Veel leuker dan hamers en schroeven cadeau doen. Ik heb zelf iets soortgelijks gemaakt. Haha, maar kan 'm nog niet op m'n blog zetten, want dan ziet ie 'm al… 😛 Hij is wel te zien via m'n instagramaccount (maaikeb85), want daar zit m'n vader niet op…. 🙂 Groetjes Maaike

Laat een reactie achter