Gistermiddag reden we naar huis na een prachtige vakantiedag. Met een groep van 30 (moeders, een vader en kids) hadden we genoten van de zon in speelpark Sybrandy’s in het Friese Gaasterland. (De dikke regenbui die tussendoor viel vergeten we voor het gemak). Als kind kwamen wij daar ook al vaak en de hoge glijbaan, nu in een iets modernere vorm, gleed nog net zo fijn als toen.

Yfke was in slaap gevallen en Jelka en ik kletsten wat. ‘Wat voor tekst zou jij bedenken als je een poster voor moederdag mocht ontwerpen, een moederdag printable?’ vroeg ik aan Jelka. ‘I love you’, zei ze zonder twijfel. ‘Mom, I love you en dan moeten er ook hartjes en sterretjes bij die jij altijd tekent’. Dus, ik ging aan de slag. Vandaag haalden we nog verse bloemen en het moederdagtafereeltje was compleet.

 

Deze moederdagposter is printable! Dus ben je nog opzoek naar een lief cadeautje voor bij een mooi boeket bloemen? Print dan deze moederdag printble poster uit. Lijstje erom en een grote strik, dikke zoen erbij en klaar is je cadeau voor de liefste moeder. Klik hier om de poster uit te printen! (PDF A4)

 

moederdag printable

 

 

Fijne dag! X Elske

1 Reactie

Laat een reactie achter