freedom, vrijheid

Vandaag viert Nederland 70 jaar vrijheid. Vrijheid die in deze wereld absoluut niet meer vanzelfsprekend is. Ik vind het mooie inspiratie voor de weekly challenge!

Ga jij vandaag het feestgedruis in? Of geniet je gewoon thuis van een vrije dag? Ik ga een feestje vieren, maar dan de derde verjaardag van mijn kleine nichtje. De komende dagen vier ik een beetje vakantie. Even een paar dagen vrij van werk. De vrije dagen ga ik deels besteden aan een grote opruimsessie. Ja, opruimgoeroe Marie Kondo is ook ons huis binnengedrongen. Ik las haar boek (wel een e-book hè, een goed begin is het halve werk) en ik ben om. Al 10 vuilniszakken met onder andere kleding hebben ons huis verlaten. En dan ben ik nog maar pas begonnen! Dus als je me mist de komende dagen: ik zit tussen de vuilniszakken.

Fijne dag!
Elske

Laat een reactie achter