Al een hele poos geleden gingen Jelka en Yfke met verf en kwasten dit grote canvasdoek te lijf. Ik mocht het eindresultaat pas zien toen ze het helemaal klaar hadden. Ze zijn er erg trots op en ik word er altijd vrolijk van als ik er naar kijk. Een prachtig, fleurig kunstwerk!

Het is een beetje rustiger op mijn blog. Het zijn drukke weken! Naast de dingen van alle dag merk ik dat de zomervakantie zo langzamerhand nadert. De laatste weken tot de vakantie zijn altijd extra druk en elk jaar bedenk ik me dat het ook zo lekker zou zijn om relaxt de vakantie in te gaan. Maar er zijn leuke projecten waar aan gewerkt wordt. Want (een nieuwtje!) er komt een spiksplinternieuwe website voor mijn blog! Compleet met shop erbij en ik ben echt heel erg nieuwsgierig naar het eindresultaat. Als de nieuwe site de lucht in gaat, dan laat ik je dat natuurlijk weten!

Ik hoop deze zomer nog een ander leuk nieuwtje (of eigenlijk een Te Gek Nieuwtje, vind ik zelf!) met je te kunnen delen. Het heeft alles te maken met mijn blog. Maar nu moet ik eerst even verder met ontwerpen, bestellingen versturen en me geestelijke voorbereiden op gezellig feestweekend in eigen dorp.

Geniet van de zomerse dag morgen!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

10 Reacties

Laat een reactie achter