Met de zomerse dagen in het vooruitzicht en de zon die vanmiddag heerlijk scheen, kreeg ik zin om iets lekkers te maken. Iets zomers en iets makkelijks (want ik ben geen keukenprinses). Het internet staat vol met fijne recepten om zelf met verse ingrediënten limonade te maken én het is simpel. En met de schappen vol aardbeien van Hollandse bodem, mijn lievelings zomerfruit, was ik er snel uit: aardbeienlimonade!

 

Er zijn genoeg recepten te vinden op blogs en receptensites, maar dit is de aardbeienlimonade die ik maakte. Je hebt nodig:
  • bakje aardbeien van 500 gram
  • 1 limoen
  • eetlepel honing
  • water
De kroontjes haal je van de aardbeien en in de blender maal je ze met een scheutje water helemaal fijn. De eetlepel honing erbij en het sap van 1 limoen en nog even goed roeren. Ik goot het mengsel nog even door een zeef om de pitjes eruit te halen (dat drinkt toch een stuk lekkerder). Daarna giet je nog 1 liter ijskoud water, naar wens gezoet met bijvoorbeeld wat honing of suiker, bij het geheel en klaar is je zomerse drankje!

 

De give away met de cadeauset van Kekootje is gesloten. Dank je wel voor jullie deelname! Het is hoogtijd om de winnaar bekend te maken…

Rixt van Kekootje heeft hoogstpersoonlijk een winnaar getrokken uit alle inzendingen en de gelukkige is: José! Gefeliciteerd! Je mag contact opnemen met Rixt (info@kekootje.nl) zodat ze jou dit mooie pakket op kan sturen.

Proost! x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

  1. Dacht ik toch even dat ik die leuke weggeef had gewonnen….. Jammers, ik heet wel José, maar had met m'n IG-naam (Seetje) gereageerd! Dus andere José, gefeliciteerd! 😉

Laat een reactie achter