Terwijl ik in een vest deze blogpost met de kersverse maandkalender zit voor te bereiden, tikt buiten de regen de ramen. Het lijkt wel november. Maar niets is minder waar. Juni is daar! Aan het eind van deze week worden tropische temperaturen verwacht. Wat mij betreft mag dat ook wel een beetje rustig opgebouwd worden met eerst eens een graad of twintig of zo, dat is ook al heerlijk. Maar het is in ieder geval hoogtijd voor zomerweer na al die dagen met regen en harde wind. Ik zet m’n slippers vast klaar! 

Download hier de ‘June 2015 calendar’ (PDF A4)

Op het prikbord maakt ik met papier en maskingtape een zomers tafereeltje. Ik kan deze maand wel een kalender gebruiken met alle (werk-)afspraken, schoolreisjes, feesten en andere uitjes. 
Ik wens je een mooie, zomerse maand!
X Elske

P.S.: je kan nog tot en met morgen meedoen met de give away!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Door dat zomers tafereeltje wat je gemaakt heb, kijk ik nu helemaal uit naar het mooie weer. Eerst nog even werken…Nog drie dagen te gaan!

Laat een reactie achter