Na een heerlijke week Terschelling gingen we weer huiswaarts. De eerste ronde vakantiewas werd wegwerkt, we relaxten en zwommen wat, en ik bereidde nog een leuke DIY voor (maar daarover later meer). We pakten de tassen weer in, haalden boodschappen en daar gingen we: vakantie deel 2! Met onze nieuwe boot over de Friese Meren. 

We ontdekten de leukste plekjes om te liggen met de boot. Lekker zwemmen, roeien in het rubberbootje, boekje lezen, spelen met (achter-)nichtjes en neefjes die we tegenkwamen onderweg, borrelen met de familie, vissen, bramen plukken en ijsjes halen bij de ijscoboot. Het weer kon natuurlijk niet beter. Wat een fantastische zomer!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Leuke mooie foto's! Wij gaan ook vaak de meren op. Ons boot ligt heel dicht bij huis in Hveen, we gaan vaak varen op het Snekermeer en als we wat langer vrij zijn naar de wadden of IJsselmeer. Zo fijn een boot 🙂

Laat een reactie achter