Nog een laatste weekje vrij voor school weer begint en de dagelijkse plicht weer roept. Het lijkt door de regen van deze dagen dat we een vakantie naar een ver, warm oord achter ons hebben gelaten, maar niets is minder waar. In een zonovergoten Friesland vierden wij dit jaar onze vakantie, en het was heerlijk! Een eerste deel op het altijd prachtige ‘Skylge’.

IJsjes eten bij de Brandaris, op de fiets door de duinen (poeh, wat een wind), bezoekjes aan het wrakkenmuseum, restaurant Zonneweelde, natuurlijk het prachtige strand, krabbetjes vangen in de haven, het hoogtepunt van de week: ponyrijden in het bos, terrasjes, ritjes naar de boekwinkel, tapas eten en spelen op de camping… Een heerlijk eerste deel van de zomervakantie op Terschelling! 
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

  1. Wauw wat een prachtige kleurrijke foto's! 🙂
    En is dat een tattoo met dat hartje om je pols? Ziet er heel leuk uit in ieder geval! Zeker in combinatie met die armandjes.

  2. Het ziet er inderdaad uit als zonovergoten…mooie blauwe luchten en felle zon..
    Het lijkt alweer zolang geleden dat we er hier van genieten mochten..maaar gelukkig hebben we de foto's nog hihihi..
    Heerlijke vakantiefoto's…
    Groetjes Chris

Laat een reactie achter