Hier achter mijn laptop verstrijken de laatste uurtjes van een fijne vakantie. Twee weken vrij die voelden als een heerlijke, lange tijd. Door de feestdagen en de uitjes voelde bijna elke dag als weekend en daar gedroegen we ons ook naar. Lang in bed blijven liggen, uitgebreid koffiedrinken, uitjes, feestjes en net iets te laat naar bed. 

De kerstdagen waren super, maar het vieren van Oud en Nieuw minstens zo mooi! Dit jaar vertrokken we met 30 man sterk (inclusief kinderen) naar het prachtige Drenthe. Op Instagram deelde ik al een paar foto’s, maar ik kan het niet laten ze hier ook te laten zien.

Op Oudjaarsdag maakten we een mooie wandeling door het bos en hielden de vingers in de oren bij het Karbitschieten aan de bosrand. We luidden 2014 traditiegetrouw in met champagne en schitterend vuurwerk. Met de suffe hoofden op Nieuwjaarsdag trokken we opnieuw de bossen in en zetten koers richting het Drouwenerzand. Een prachtig gebied (oh, en wat een weertje)!

Gezellige topdagen! Het afgelopen weekend knutselden Jelka en Yfke en ik nog aan de keukentafel. En maakte ik vast inspiratielijstjes voor m’n blog en voor m’n ontwerpen. 
Ik heb er zin in! Nu alleen nog even uit de vakantiemodus klimmen en dan weer vol er tegenaan. Let’s go!
P.S.: Wat een geweldige reacties op de maandkalender van januari! Op Instagram al veel foto’s gezien van de ‘January calendar‘. Bedankt, te gek! Binnenkort een overzichtje hier op m’n blog.
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter