HAPPY NEW YEAR! The best is yet to come…!

Het is 1 januari, de eerste dag van het nieuwe jaar en natuurlijk ook de eerste dag van een nieuwe maand. Dus: tijd voor de printable maandkalender van de maand januari. Print ‘m uit en hang ‘m op! 

Download hier de ‘January Calendar’ (PDF A4)

Noteer al je afspraken, verjaardagen, notities (en goede voornemens?) op deze kalender! En laat je me via Instagram weer weten of hij een mooi plekje in je huis heeft gekregen? Tag me in je bericht (@elskeleenstra) of gebruik de hashtag #elskeposter. De mooiste foto’s vermeld ik hier op m’n blog.
Maak er een mooi feestje van in 2014! En vergeet niet dat je zelf de slingers op moet hangen ;).
Fijne dag!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

9 Reacties

 1. Hoi Elske,
  Hij is weer heel erg mooi! Ik wil eigenlijk net zo'n soort bord kopen om de kalender in te klemmen. Hoeft niet precies hetzelfde, maar wel graag die kleur. Waar heb jij de jouwe vandaan? Of enig idee waar je ze kunt kopen? Of hoe het heet?
  Alvast bedankt! En voor jou natuurlijk ook een prachtjaar gewenst!
  Groetjes, Anne

 2. Hoi Elske,

  Ben gek op je blog! Maar waar haal je zo'n mooi clipboard? Je sprak al over de Hema, maar daar kan ik niks vinden 🙁
  Tips? Of heb je er nog eentje over? Want ik kan niet wachten totdat ik ook zoiets kan ophangen van jou!

  Groetjes Anneke

 3. Hoi Elske,
  and thank you for your lovely calendar. I have it printed at home already.:) The only problem is that I have plenty of plans for the coming months aswell, so I was wondering whether we are going to have more of these soon?:)
  Best regards,
  Alma from Finland

Laat een reactie achter