Dag 2013, je was een goed jaar! 
Het jaar waarin ik deze blog startte, ik 100 foto’s maakte van mijn lieve Jelka en Yfke, waarin ik samen met Piet en de famkes twee heerlijke zomerse weken op Terschelling was, we hard werkten en het gezellig hadden met elkaar, familie en vrienden. Het jaar waarin ik besloot het allemaal anders te doen en mijn dromen waar te maken. En dat ik ontdekte dat het één het andere niet hoeft uit te sluiten, dat je door moet zetten en je eigen koers moet varen. Het jaar waarin ik kaarten en posters liet drukken en waarop ik enorm trots ben dat deze gekocht worden door mensen die er hopelijk net zo blij van worden als ik. Natuurlijk gebeurden er nog heel veel andere dingen in 2013. Het ene mooi, het andere minder leuk. Maar terugkijkend zeg ik ja, je was goed!

Ik hoop dat het afgelopen jaar voor jou ook goed was. Bedankt dat je hier af en toe mijn berichten komt lezen, mijn creaties komt bewonderen en wie weet zo nu en dan een reactie achter laat! 

En dan maken we ons nu klaar voor een nieuw jaar. Een jaar met nieuwe kansen, dromen en uitdagingen. Een fijne jaarwisseling gewenst en ik zie je weer in 2014! X

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

  1. Dank voor de geweldige print!! Heel passend bij de onzekere periode die in elk geval het eerste gedeelte van 2014 zal tekenen voor mij persoonlijk. Om deze periode positief door te komen, zal ik vaak een beroep doen op deze print. Het zal zeker helpen.
    Fijne jaarwisseling en een geweldig, creatief en inspirerend 2014 gewenst!

    Groetjes,
    Shaula

Laat een reactie achter