Kerst 2013 was top! We stelden met z’n vieren een nieuwe traditie in met een kerstontbijt op eerste kerstdag. En natuurlijk gingen we samen met de families gezellig koffiedrinken, borrelen en eten. Traditiegetrouw sloten we de kerst af met een themafeest van de vriendengroep. Hier heb ik helaas geen foto’s van ;).

Maar toch ook wel weer heerlijk. De kerst weer voorbij, de boom staat al afgetuigd buiten en het huis is weer ruim en fris. En een beetje kaal. Dus daar moest wat aan gedaan worden. Wimke en ik zetten gistermiddag koers naar Wolvega, naar de prachtige winkel van Hennie en Jacqueline: Buiten de Lijntjes!
De winkel van Buiten de Lijntjes in Wolvega (foto: Buiten de Lijntjes)
Natuurlijk had ik de webwinkel van Buiten de Lijntjes regelmatig bezocht, maar een bezoekje aan de stenen winkel was er nog niet van gekomen. Een aanrader hoor, wat een fijne winkel met te gekke spullen!
Van Hennie kregen we een heerlijk kopje koffie en konden we op ons gemak alle mooie producten bekijken. Prachtige posters, prints, kaarten en papier. Notitieblokken (het Traveler’s Notebook van Midori, wauw!) en veel stempels en pompoms. Ik zocht twee miniposters uit van Seventy Tree en SWART, en twee kaarten van Lisa Bengtsson met de honden Betty en Sixten. Je ziet deze aanwinsten vast nog eens terug op mijn blog of Instagram!
Ook een grote collectie van het servies van Marimekko prijkt in de winkel. Een kast en een tafel vol. Hennie weet veel te vertellen over dit merk, leuk!
Wimke en ik hadden een missie: in ieder geval een Flower me Happy pot van Meyer-Lavigne kopen. Deze stond al een hele tijd op ons verlanglijstje. Wimke was vastberaden en stevende af op Lotta, een stoer meisje met een zwak voor bloemen. Ik viel uiteindelijk voor de charmes van Henrietta. Zij houdt van een eenvoudig leven en een kopje thee. In de nabij gelegen bloemenwinkel scoorden we nog een bosje haar voor ze en nu prijkt Henrietta trots bij ons op de keukentafel.
Ben je nieuwsgierig naar de winkel van Buiten de Lijntjes? Dan kun je natuurlijk altijd terecht in de webwinkel of check hier de openingstijden van de winkel in Wolvega. Ik vond het erg leuk om de producten eens live te aanschouwen en te zien hoe ze er ‘in het echt’ uit zien (minstens zo prachtig!). En ons huis is een stuk minder kaal geworden door de gezellige aanwezigheid van Henrietta!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

  1. Oh die winkel ziet er gezellig uit en ook zo veel kleurtjes 🙂
    Je nieuwe bloempot is echt geweldig!
    Ga gauw op de site kijken welke soorten er nog meer bestaan.
    Fijne zondag, Rensina

  2. Leuk om te zien/lezen! Helaas wel heeelll ver weg voor mij! Geweldig leuke pot zeg 🙂 En wat goed bezig; alle kerstversiering al de deur uit! Heb er enerzijds zin in en anderzijds vind ik het dan weer zo naar 'kaal' in huis… Ik rek het nog heel ff 😉

    Groetjes, Heidi

Laat een reactie achter