1 januari, nieuwjaarsdag. De maandkalender van deze eerste, kersverse maand van 2014 ging online. En wow, wat een succes! Op Instagram werd vele malen getagd of gebruik gemaakt van de hashtag #elskeposter of #elskeleenstra. Echt te gek, dank je wel allemaal voor het delen van jullie foto’s met de ‘January Calendar‘! 

Op diverse blogs werd de ‘January Calendar‘ ook genoemd. Kijk maar eens hier, hier, hier of hier. The calendar goes around the world!
Het komende jaar ben je natuurlijk welkom op elke eerste dag van de maand om de nieuwe maandkalender te downloaden en te printen!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

Laat een reactie achter