Heerlijk, het is tijd voor vakantie! Het werk is voor zover afgerond, de gezellige kerstvieringen en eindejaarsuitjes achter de rug en de kerstkaarten geschreven. Afgelopen week was zo druk, dat ik niet aan bloggen toe kwam. Maar genoeg ideeën in het vat! 

En ook te gekke ontwikkelingen, want in de winkel van Studio Stationery hebben ze een prachtig hoekje gemaakt speciaal voor mijn kaarten en poster. Bedankt Anke en Elma, ik ben super trots en bij!

Komend weekend zal ik je m’n nieuwe set kaarten laten zien die bij mij in de blogshop te koop is. Van de bestaande set hebben twee ontwerpen plaats gemaakt voor twee nieuwe. En de kaarten zullen vanaf dan ook los verkrijgbaar zijn. Bij Studio Stationery in de stenen winkel zijn de kaarten al te koop, dus als je je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen…

Om de vakantie in te luiden een nieuw ontwerp! (Naar een liedje van Mumford & Sons)
En voor het nieuwe jaar weer genoeg plannen. Maar eerst op naar de kerstdagen! Ben jij er al klaar voor?

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter