Grafisch design en een nieuw tijdschriftenrek

Grafisch design en een nieuw tijdschriftenrek

Ixxi flamingo en Mixrack Tapio Antilla

Kijk eens om je heen: de website die je nu bekijkt, het pak melk in je koelkast, de fles shampoo in de badkamer, je favoriete tijdschrift en de posters aan de wand… Alles is met zorg vormgegeven. Het ene product met een praktisch doel en het andere om gewoon mooi te zijn. Ik kan wel blij worden van een mooie verpakking, of een plaatje van een poster. Grafisch design is overal en ik schreef er een blog over voor vtwonen.

cognac bank

Bij de prachtige IXXI met de flamingo zette ik mijn nieuwe aanwinst: het nieuwe tijdschriftenrek met daarin mijn verzameling vtwonen magazines. Het rek genaamd ‘Mixrack’ is van Finse ontwerper Tapio Antilla en stond al heel lang tussen mijn verzameling op Pinterest.  En nu all the way from Finland, bij ons in de woonkamer! De blog voor vtwonen lees je hier.

Ik wens je een mooie dag, X Elske

tijdschriftenrek magazines opbergen

 

2 Reacties
  • Amarins

    17 oktober 2016 op 20:50 Beantwoorden

    Een perfecte manier om je tijdschriften zo te bewaren en het staat ook nog prachtig ook!

  • Anouk

    19 oktober 2016 op 11:46 Beantwoorden

    Ik vind dat rek met alle vtwonen tijdschriften echt heel mooi (en de flamingo trouwens ook)!

Schrijf een reactie