Ixxi flamingo en Mixrack Tapio Antilla

Kijk eens om je heen: de website die je nu bekijkt, het pak melk in je koelkast, de fles shampoo in de badkamer, je favoriete tijdschrift en de posters aan de wand… Alles is met zorg vormgegeven. Het ene product met een praktisch doel en het andere om gewoon mooi te zijn. Ik kan wel blij worden van een mooie verpakking, of een plaatje van een poster. Grafisch design is overal en ik schreef er een blog over voor vtwonen.

cognac bank

Bij de prachtige IXXI met de flamingo zette ik mijn nieuwe aanwinst: het nieuwe tijdschriftenrek met daarin mijn verzameling vtwonen magazines. Het rek genaamd ‘Mixrack’ is van Finse ontwerper Tapio Antilla en stond al heel lang tussen mijn verzameling op Pinterest.  En nu all the way from Finland, bij ons in de woonkamer! De blog voor vtwonen lees je hier.

Ik wens je een mooie dag, X Elske

tijdschriftenrek magazines opbergen

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter