traktatie-jelka-6-v

jelka-8-jaar-3v

En toen ineens… was ze 8! Jelka is vandaag jarig en dat betekent natuurlijk: feest! Vandaag een klein feestje en komende zaterdag het huis vol. Want dan word ook ik een jaartje ouder en vieren we samen onze verjaardagen. Maar vanzelfsprekend aten we vandaag ook taart, hingen we slingers en ballonnen op, pakte Jelka cadeaus uit, trok haar feestoutfit aan en trakteerde ze op school.

jelka-8-jaar-5v

Trakteren is altijd wel een ‘dingetje’ want wat maken we deze keer? Gezond of minder verantwoord? Jelka is gelukkig altijd duidelijk in wat ze wil en ze wilde zeker wel iets te snoepen ‘want je wordt tenslotte maar één keer 8’. Met wat inspiratie van Pinterest en een beetje van mezelf bedachten we deze snoepspiesjes. Met zure matten, zachte snoepjes en een stroopwafeltje om het af te maken. Een koekvormpje in de vorm van een 8 moest het worden maar de stroopwafel-achtjes stortten na enkele minuten jammerlijk ter aarde, zodat ik maar overschakelde op stroopwafel-bloemen. Ook leuk. Ik zette de spiesjes in een bloempot en klaar was de feestelijke traktatie!

traktatie-jelka-5v

En nog meer feest, want het is tijd om de winnaar bekend te maken van het boek Handlettering doe je zo! Dank jullie wel voor de vele reacties op mijn blog en Instagram, top! De gelukkige winnaar van het boek is: Martine Rodenburg. Gefeliciteerd Martine, ik ga contact met je opnemen en dan kun jij thuis aan de slag met handlettering!

X Elske

jelka-8-jaar-v

jelka-8-jaar-4v

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter