printable calendar october

Oeps, 5 dagen te laat maar hier is ie dan toch: de printable kalender van oktober! Op 1 oktober zat ik samen met het organiserende team en een heleboel bloggers in Amsterdam, bij de Meet the Blogger Amsterdam conference. En leuk was het! De hele dag inspirerende sprekers, leerzame workshops, fijn eten en vooral: goed gezelschap. Zaterdag (1 oktober dus) schoot het wel even door m’n hoofd dat ik helemaal vergeten was de kalender van oktober klaar te zetten.

Maar soms zijn je gedachten even ergens anders, zoals bij de organisatie van Meet the Blogger en vooral bij mijn lieve vriendin en haar familie die een verdrietige periode moeten doorstaan. Soms is het even niet anders en gaan andere dingen voor, maar zoals wij in het Friese zeggen: ‘better let as net’ hierbij dan toch de printable kalender van oktober 2016: ELSKE CALENDAR October 2016. It’s OK.

En mocht ik nou toch weer eens vergeten de maandkalender online te zetten op de 1e van de maand: hier vind je een blog waarin je alle maandkalenders kunt printen.

Ik wens je veel geluk in deze herfstige maand.

X Elske

maandkalender printen

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter