How about Frankie

How about Frankie

Exclusief woonkussen

Voor de zomervakantie maakte ik voor vtwonen een blog over de te gekke kussens van How about Frankie: een klein Nederlands label dat handgemaakte, funky kussens verkoopt. Mirelle is een stoere vrouw en ik vind het verhaal achter het ontstaan van How about Frankie inspirerend. Je vindt de blog hier.

Interieurstyling met geel, roze, wit en zwart

Ik koos een kussen uit de shop van How about Frankie, de Mellow Yellow. Het kussen komt vast en zeker nog wel eens vaker voorbij hier op mijn blog of op Instagram!

Je leest mijn blog over How about Frankie hier op de website van vtwonen. De shop van Mirelle, How about Frankie, vind je hier: http://www.howaboutfrankie.nl/ en je volgt haar op Instagram hier: @howaboutfrankie.

Fijne dag! X Elske

geometrisch patroon kussen

1Reactie
  • Anouk

    9 september 2016 op 10:29 Beantwoorden

    Het is ook een mooi kussen, lekker kleurrijk!

Schrijf een reactie