oktober 2015 – printable calendar

oktober 2015 – printable calendar

September, waar ben je gebleven?! De afgelopen weken vlogen voor mij voorbij. Met een verbouwing, die altijd veel meer tijd kost dan je vooraf inschat, waren de dagen zo om. We verven nog de laatste vensterbank, hangen een lamp op, bestellen nieuwe raambekleding en wachten met smart op de laatste zaken voor de keuken. Dan is het echt klaar! Natuurlijk zal ik hier het eindresultaat laten zien. De kalender van oktober kreeg alvast een plekje op de plank in de keuken.
ELSKE-CALENDAR-October-2015

Download hier de ELSKE CALENDAR October 2015 (PDF A4)

Tussen het verbouwen en de andere drukte door wordt er hard gewerkt aan mijn nieuwe website. Dat kan er ook nog wel even bij ;). Omdat ik nu eenmaal ook geen superwoman ben, en dus niet alles tegelijk kan, zul je vast gemerkt hebben dat het hier op m’n blog wat rustiger is. Als alles goed gaat, gaat over 2 weken de nieuwe website de lucht in. Daarna pak ik de draad weer op! De blogshop gaat ook eventjes op slot, zodat ik tijd heb om de nieuwe shop in te richten. Even geduld nog!

 

Komend weekend ben ik te vinden bij het Meet the Blogger event in Amsterdam, waar onder andere Yvonne van de blog Yvestown, de dames van A Beautiful Mess en Igor en Judith, de mensen achter de Urban Jungle Bloggers, spreken. Ondanks mijn drukke schema heb ik daar erg veel zin in!

 

Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen hier!
Tot gauw, x Elske

3 Reacties

Schrijf een reactie