august 2015 – printable calendar

august 2015 – printable calendar

 

De vakantie is in volle gang, zalig! De dagen vliegen voorbij en hopelijk brengt augustus ook heel veel mooie zomerse dagen. Dan houden we het vakantiegevoel nog een tijdje vast. De kalender staat weer klaar om geprint te worden zodat je je (vakantie)belevenissen en afspraken kunt noteren! Of zet de kalender neer voor de sier. Ik plukte een hortensia uit onze tuin en zette de prachtige bloem in een eenvoudig bronwaterflesje voor een zomers gevoel.

 

 

Fijne maand!
X Elske

6 Reacties
 • jannie

  1 augustus 2015 op 07:39 Beantwoorden

  Kan het helaas niet downloaden 🙁

 • Jesca

  1 augustus 2015 op 07:54 Beantwoorden

  Downloaden lukt niet, word doorgestuurd naar blogger.nl … Klopt dit? Had ik met de maand juli niet

 • Joyce121979

  1 augustus 2015 op 08:03 Beantwoorden

  bij mij hetzelfde probleem

 • Joyce121979

  1 augustus 2015 op 08:30 Beantwoorden

  Gelukt!

 • Babette | StudioBabsie

  1 augustus 2015 op 09:40 Beantwoorden

  Wat een leuke quote heb je deze maand weer gebruikt! Denk dat ik hem straks maar even ga proberen uit te printen (als de printer meewerkt 😉 ) Leuk!!

 • Anoniem

  20 augustus 2015 op 08:50 Beantwoorden

  Hallo Elske,

  Ik ben helemaal gek op je Printable Kalender! Nu heb ik een klein verzoekje..

  Mijn zus is zwanger en die is uitgerekend eind oktober. Nu willen wij voor haar babyshower een kalender uitprinten van oktober en november, zodat de gasten daarop kunnen raden wanneer ze zou gaan bevallen.

  Is het mogelijk om de kalendermaanden oktober en november alvast van je te mogen ontvangen?

  Ik hoop het echt, want ik vind ze echt helemaal te gek!

Schrijf een reactie