In de vakantie is het heerlijk om even niet bezig te zijn met de dingen van alle dag en alles wat nog op je to do lijstje staat. Ik hou ervan om even de telefoon niet binnen handbereik te hebben en me vooral te verliezen in fijne boeken en eindeloos te mens-erger-je-nieten en te kwartetten met de famkes. Mét natuurlijk het allerliefst de warme zon op ons hoofd en tussendoor een verkoelende plons in het water. Dan komen goede ideeën en inspiratie vanzelf! Nietsdoen is voer voor mijn hersens als water voor de tuin 🙂

Begin januari ging ik met mezelf een persoonlijke uitdaging aan: elke week een ontwerp een van mij. Een echte ‘weekly challenge’!

X Elske
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter