De vakantie is in volle gang, zalig! De dagen vliegen voorbij en hopelijk brengt augustus ook heel veel mooie zomerse dagen. Dan houden we het vakantiegevoel nog een tijdje vast. De kalender staat weer klaar om geprint te worden zodat je je (vakantie)belevenissen en afspraken kunt noteren! Of zet de kalender neer voor de sier. Ik plukte een hortensia uit onze tuin en zette de prachtige bloem in een eenvoudig bronwaterflesje voor een zomers gevoel.

 

 

Fijne maand!
X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

  1. Hallo Elske,

    Ik ben helemaal gek op je Printable Kalender! Nu heb ik een klein verzoekje..

    Mijn zus is zwanger en die is uitgerekend eind oktober. Nu willen wij voor haar babyshower een kalender uitprinten van oktober en november, zodat de gasten daarop kunnen raden wanneer ze zou gaan bevallen.

    Is het mogelijk om de kalendermaanden oktober en november alvast van je te mogen ontvangen?

    Ik hoop het echt, want ik vind ze echt helemaal te gek!

Laat een reactie achter