op de keukentafel

op de keukentafel

Het zijn echt de donkere dagen voor kerst. Het is bijna topsport om een goed moment de vinden om mooie foto’s te maken want het licht is schaars. Ook vandaag is weer zo’n grijze, trieste dag. Ik besloot de kaarsjes maar aan te steken zo midden op de dag en ga gauw verder met het inpakken van de bestellingen kerstkaarten. Je kan ze nog bestellen zodat je ze nog kan versturen voor de kerstdagen! Neem een kijkje in m’n blogshop voor meer info. 

M’n kerstkaarten zijn één van drie in de eerste dag van de #kerstkaartencountdown op de Happymakersblog! Monique telt de laatste 12 dagen tot kerst af met de leukste kerstkaarten.

Op de keukentafel ligt ook het van Sinterklaas gekregen boek ‘Vive la vie’, van Ingrid van Willenswaard. Misschien ken je haar van haar blog Ing-things? Het is één van mijn lievelingsblogs! Ik ga de komende weken eens tijd maken om een mooie zelfmaker uit dit prachtige boek te proberen.
Vorige week was de keukentafel het centrum van een enorme inpaksessie. Met hulp van Piet pakte ik twee grote dozen vol setjes kerstkaarten. Ik stuurde ze naar het hoofdkwartier van Goodie Goodness. Want deze maand zitten onder andere mijn kerstkaarten in de decemberbox van dit te gekke concept. Ik zal je van de week de decemberbox laten zien, want ik ben natuurlijk heel erg trots op deze samenwerking! 
Vanmiddag zocht ik samen met Jelka een kerstboom uit. Tussen de buien door op zoek naar het perfecte boompje (we houden redelijk het bescheiden dit jaar). Aan de slag met de kerstsfeer in huis! Het weer is er perfect voor.
Ik wens je een fijn weekend!
x Elske
5 Reacties
 • Alet Venhuizen

  12 december 2014 op 17:44 Beantwoorden

  Ondanks het donkere weer buiten zijn je foto's mooi geworden hoor.
  Gezellig toch, een kaarsje er bij aan.
  Ik vind je kaarten mooi maar dat wordt lastig denk ik om die hier nog op tijd in Frankrijk te krijgen…….
  Mooi Sinterklaas cadeau heb je gekregen. Het eerste booek van Ingrid ken ik al maar het tweede nog niet. Komt zeker op mijn verjaardagslijstje.

 • Wendy

  12 december 2014 op 20:51 Beantwoorden

  Leuke kerstkaarten! En aan je foto's is niet te zien dat het een grauwe dag was.

 • Fête des Gamins

  13 december 2014 op 10:40 Beantwoorden

  Mooi! En toch lichte en gezellige foto's 😉

 • Sas

  13 december 2014 op 14:01 Beantwoorden

  Ziet er erg gezellig uit. Mooie kerstkaarten

 • Anoniem

  30 december 2014 op 14:46 Beantwoorden

  Lieve Elske,

  Wat een mooie blog! Ik had wat achterstallig leeswerk, maar kwam daar heerlijk aan toe vandaag. Wat een geweldige witte huisjes op de foto! Maak je die ook zelf? Ik blijf je volgen, met veel plezier, ook in 2015!

  liefs,
  Anne-froukje

Schrijf een reactie