Dat een ontwerp aanslaat is helemaal te gek. Maar één van de leukste reacties die ik kreeg op het ontwerp ‘Sometimes‘ was van Susanne. Via mijn Instagram kreeg ik een reactie van haar en ze zocht contact via m’n blog. Ze vond het ontwerp zó mooi, dat ze er wel een poster van wilde hebben. Nou, dat kan geregeld worden! Stiekem had ik al de wens om posters te laten drukken dus dit was de beste aanleiding om tot actie over te gaan. 

En tadaa! Daar hangt ie… Het allereerste exemplaar gewoon bij mij thuis aan de muur. Een échte Elske :). En Susanne, jij krijgt de poster van mij cadeau. Omdat ik helemaal blij werd van je berichtje. Dus stuur nog even je adres dan komt de poster zo snel mogelijk jouw kant op!

De poster is gedrukt op a3-formaat en op 170 grams papier.

Wil jij ook zo’n poster? Dat kan! Daarvoor moet je twee dingen doen:
1. Like mijn pagina op Facebook
2. Laat een berichtje achter bij deze blogpost.

En delen van dit bericht op je Facebook, Twitter of blog mag natuurlijk altijd :).

Oh ja, de actie loopt tot en met zondag 28 juli. Uit alle inzendingen trek ik één winnaar.
Succes!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

18 Reacties

 1. Gefeliciteerd met je aller eerste poster!!! Jeej!!! En dat er nog maar heel veel meer mogen volgen!! Dikke tut Femke

 2. Hij is echt mooi.. En voora l ook een veroorzaker van een glimlach. Het laat me nadenken ove hoe ben ik moeder…groetjes, Tineke

 3. ik ik !!

  ik zou hem aan mijn ma schenken !!

  heb al Driemaal geprobeerd hier een comment te plaatsen, hier op de pc, mijn laatste kans

 4. Nog een poging om een reactie te plaatsten…..hopelijk lukt het deze keer. De poster is super Els! Een echte "Elske" Poster, geweldig! Wie had dat gedacht vroegah, in de tijd van Jason en Luuk ;)Xx Thea

 5. Mei de phone slagget it net dus dan mar sa….:)
  De tekst is sá werkenber, Elske. By my is it net oars; al moat ik der wol by sizze dat it krekt liket dat hoe âlder ik wurdt hoe faker ús mem my ta de mûle útkomt. Dus yn myn gefal kin 'sometimes' suver hast feroare wurde yn 'evertime'….;)

  Mar dyn poster is prachtich en soe hjir in hiel moai plakje krije! xxxShannon

 6. Zoals alle andere dingen is dit ook weer prachtig!
  Ga zo door.
  Hoop dat de reactie goed door komt bij je andere blog van 1 jaar bestaan is volgens mij ook niet gelukt.

Laat een reactie achter