vtwonen voorjaarshuis van Elske

Vorige week maakte ik een sfeerbeeld voor bij mijn blog over het vtwonen voorjaarshuis 2017. Als vtwonenblogger schreef ik een post over deze superactie: win precies € 10.000 aan woonproducten uit de vtwonen shop! Aanstaande zondag 19 maart is het zover: dan kun je meedoen aan deze actie door exact 10.000 euro aan moois bij elkaar te zoeken. Uit alle inzendingen van precies € 10.000 kiest de vtwonen jury één gelukkige winnaar. Hij of zij krijgt alle spullen thuis bezorgd én een stylist komt het voorjaarshuis stylen.

vtwonen voorjaarshuis van Elske

Ik ruimde mijn hoekje in de werkkamer even op (want zo netjes is het bijna nooit natuurlijk) en fotografeerde de muur met het memobord. Ik hing er kaarten aan, mijn printable kalender en om het extra persoonlijk te maken ook een paar tekeningen van Jelka en Yfke. Het memobord, de houten poster met de beer en de roze poster met lijst vindt je in de shop van vtwonen.

Ik gaf de Monstera nog een scheutje extra water en zette de plant op het roze krukje. Ik vond deze groene kamerplant op de kneusjesafdeling in het tuincentrum en voor een luttele 2 euro gunde ik deze plant een tweede leven. Simmer (onze hond) checkte vast even of de kat van de buren ook langsliep. Heerlijk, dat lentelicht! Dat maakt het fotograferen weer een stuk makkelijker en leuker én ik krijg zin in een fris en opgeruimd voorjaarshuis.

Ga jij ook meedoen met de actie aanstaande zondag? Bereid je dan alvast goed voor! In mijn blog over het vtwonen voorjaarshuis vindt je paar tips om je voor te bereiden én mijn favorieten uit de shop. Succes!

Fijne dag, x Elske

vtwonen voorjaarshuis van Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter