Kitch Kitchen winkel Amsterdam

 

Nee, ik heb hem nog niet staan, de kerstboom. Ook nog niet gekocht zelfs. Het is nog vroeg toch? Komend weekend gaan we aan de slag met project kerstboom, want wat in het vat zit verzuurt niet! Net als deze foto’s die ik nog met je wil delen over een heel gezellige dag in Amsterdam. Met Wimke bezocht ik de boeklancering van het Rice DK kookboek: Happy Home, everyday magic for the family kitchen. In de prachtige, vernieuwde winkel van Kitsch Kitchen klommen we de trap op en schoven we aan voor koffie, taart en een door de schrijfster (en oprichtster van Rice DK) Charlotte Hedeman Guéniau gesigneerd exemplaar van Happy Home. Gaaf!

Kitsch Kitchen Amsterdam

Rice DK kleurrijk servies

Als fan van kleur in huis hou ik ook zeker van de producten van Rice DK. Bij ons in de keukenkast vind je dan ook onder andere de bekende melamine bekers, bordjes, schaaltjes en een knalgele thermoskan. Kleur en de mooie producten vind je terug in het kookboek Happy Home, samen met heel veel makkelijke recepten én een aantal DIY-projecten. ‘Play together – stay together’ is het motto van schrijfster Charlotte, en dat zie je terug in het boek. Ik heb zin om er mee aan de slag te gaan: een ‘pizza night’, dat lijkt me wel wat!

Rice servies

Kitch Kitschen winkel Nederland

De boeklancering vond plaats bij Kitsch Kitchen. Helemaal in een nieuw jasje gestoken, deze te gekke winkel. Ik kon er mijn van kleur houdende hart ophalen en kocht er een paar Sint- en verjaardagscadeautjes én mijn kerstspecial 2017: mijn jaarlijkse speciale aanwinst voor in de kerstboom.

Dus nu nog een boom en dan kan de kerstpret beginnen. Inspiratie voor de kersttafel en het -diner heb ik met Rice DK en Happy Home genoeg 🙂

Wil je vast een preview van het boek? Blader dan door deze online preview.
De te gekke winkel van Kitsch Kitchen Amsterdam vind je aan de Rozengracht 12 in Amsterdam.

Fijne dag, X Elske

Booklancering Happy Home Rice

Kleurrijk kookboek

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter