maandkalender printbaar

Time flies when you’re having fun… Hallo december! Ik ben geloof ik voor het eerst sinds jaren eens helemaal op schema met mijn Sinterklaasinkopen. Ik moet alleen nog een paar gedichten produceren en een list verzinnen hoe de we de cadeautjes ongezien bij de voordeur krijgen. Alles onder controle! Het wordt vast een fijne pakjesavond. En daarna: op naar de kerstboom. Tel je mee af richting kerstdagen en het nieuwe jaar, op de printable kalender van december? Je vindt de maandkalender van deze feestmaand hier: ELSKE CALENDAR December 2016. Klik en print!

free printable calendar

Ook overweeg ik vast onze schaatsen uit het vet te halen en te laten slijpen. De skibroeken en snowboots zal ik van zolder halen en kijken of alles nog past. Want ik hoop op ritjes naar de ijsbaan om Yfke te leren schaatsen en om te kijken of Jelka het nog kan. Of helemaal leuk: schaatsen op de Friese meren. En sneeuwpoppen rollen in de sneeuw en een dagje ijsvrij. Ik ben er helemaal klaar voor, de winter!

En oh ja, wat ik je nog wilde zeggen: er is grootse decembersale in mijn shop! Alle kaarten en posters zeer feestelijk geprijsd en op = op. Het is tijd voor een nieuwe lijn producten waar ik na een verfrissende winter eens fijn mee aan de slag ga. Daarom: alles mag weg, dus sla je slag! Tip: er zijn nog kerstkaarten. Ik hing ze op bij de kalender van december.

Ik wens je een heel fijne decembermaand toe. Be a light to the world!

X Elske

P.S.: wegens grote belangstelling verschijnt er eind december een complete printable kalender van 2017 online, woohoo!

gratis printbare kalender

December 2016 printable

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

  1. Joepie! Ik kijk nu al uit naar de nieuwe, 2017, kalender! Kan ik naar goede gewoonte mijn werkplek mee opfleuren 🙂

Laat een reactie achter