memobord vtwonen

Een paar weken geleden maakte ik voor vtwonen deze blog over stylen met ansichtkaarten op een prachtig, metalen memobord. Ik hing het memobord in onze werkkamer en ruimde de boel eens op. Of eigenlijk: ik mestte de hele keet even flink uit. Alle stapels papier en andere rommel waren me al langer een doorn in het oog en daarbij: er kwam een fotograaf langs om een binnenkijker te fotograferen voor de Wonen & Co, de woonbijlage van de Leeuwarder Courant. Kortom, een enorme stok achter de deur om de werkkamer schoon te maken. Ik ruim als de beste op onder druk :), herkenbaar?

Werkkamer Elske

kantoor aan huis

Toen alle zooi aan kant was, was het tijd voor het leukste gedeelte van het opruimen: de finishing touch! Ik haalde een stapel kaarten uit de la en selecteerde de mooiste exemplaren om het memobord te versieren. Onder andere de kaarten van Parus PaperPetite Louise, Mevrouw Knot, Nina in vorm en een aantal kaarten van mijn eigen hand (nu ook te koop in de vtwonen shop!). Ook voegde ik nog een paar persoonlijke items toe, zoals een zelfportretje, een houten tegeltje van Karakterprints, foto’s en mijn maandelijkse printable kalender.

interieurstyling werkkamer

planten op kantoor

Helaas vergat ik de hippe knijpertjes te bestellen, die zo leuk bij het memobord passen. Maar in de bijkeuken vond ik mijn trouwe, houten knijpers. Die doen ook prima dienst en stiekem vind ik het zo nog leuker staan ook. Ik zette mijn statief, rollen papier en posterkokers in een grote bloempot van Elho. Nog een paar mooie prints in de lijsten op de grond en aan de muur om het af te maken: een A4 poster met quote van Karakterprints, de Dancing bear van Petite Louise en op de vloer een poster van Human Empire en de Apple Papple van Fine Little Day.

opruimtips opbergen

memobord metaal

Het is een werkkamer vol inspiratie geworden! En ik werk er graag, in mijn hoekje van onze fijne kantoorruimte. Niet op de foto maar zeker aanwezig (want een werkkamer moet ook praktisch zijn): een grote vakkenkast van Ikea met mijn shopvoorraad, onze administratie, knutselspullen, boeken, speelgoed en de printer. Onze hond heeft er een hoekje met de bench. Onze lange werktafel bestaat uit twee bureaus van Ikea en de roze stoel is van de Kwantum. Meer blogs die ik maakte voor vtwonen vind je hier.

Fine dag! X Elske

gezellige werkkamer

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter