vtwonen zomer geluk

Nog een laatste blog doorsturen naar een vtwonen, een post afronden voor mijn eigen blog, nog wat leuke e-mails beantwoorden links en rechts… Langzamerhand wordt mijn to-do lijstje korter en kan mijn laptop bijna dicht. We gaan nog even naar de stad voor een paar boodschappen. Een korte broek, nieuwe slippers en traditiegetrouw langs de boekwinkel om in te slaan: ieder een leesboek en een stapel tijdschriften. De nieuwste editie van vtwonen viel dit weekend op de mat en gaat mee op de stapel en ik zet nog wat e-books op de iPad.  Nog heel eventjes, dan kan de vakantie echt beginnen. Maar natuurlijk deel ik eerst nog de printable kalender van augustus 2016 met je!

free calendar quote

Klik en print de kalender van augustus hier: ELSKE CALENDAR August 2016

Ik neem de printable kalender van augustus mee in de rugzak deze vakantie, zodat ik elke dag onze bestemming en uitjes kan noteren. Waar gaan we heen tijdens onze tochten met de boot en wat doen we voor leuke activiteiten. Zo wil ik gaan suppen deze vakantie (iemand nog tips?!) en gaan we sowieso naar de GVR in de bios (een van mijn favoriete kinderboeken en ook die van Jelka!) en plande ik met mijn zus en de kids een lang weekend in een prachtig huis in Appelscha, terwijl de mannen naar Lowlands gaan (ook gaaf). Allemaal fijne vooruitzichten, ik heb er zin in!

Nog even de huishoudelijke mededeling: de shop is gesloten in augustus. Bestellingen plaatsen kan wel, maar deze worden pas na augustus verzonden. De computer blijft zoveel mogelijk uit de komende weken, maar natuurlijk kun je me volgen op Instagram (@elskeleenstra) en Snapchat.

Heel fijne zomer gewenst! X Elske

free printable calendar august 2016

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

  1. Wat een gave printable weer! Wil je in Nederland gaan Suppen? Dan kan je kijken naar leuke sup-tochten door grachten of op een meer. Op zee zijn de golven niet altijd even goed om te gaan suppen :)! Fijne vakantie!

    • Hoi Karin, ik heb de koe bij de horens gevat en via een tip meteen een afspraak kunnen plannen. Suppen in de vakantie, check! Het was heel gaaf om te doen, smaakt zeker naar meer. Dank je wel voor je tips 🙂 Fijne zomer!

Laat een reactie achter