for like ever poster

hyacint in kopje

De eerste weken van januari zijn altijd een beetje donker. Ik vind het wel lekker als de kerstboom en de overige kerstversiering weer uit het zicht zijn en de woonkamer weer fris en ruim lijkt. Maar toch, er mist dan al gauw een mooi licht en op de televisiekast stond bij ons al jaren een roze lampje dat wel aan vervanging toe was. Dus ik ging op zoek naar een nieuwe, bijzondere lamp.

 

voorjaar in huis, spring

houten lamp

Ik vond bij Gewoonstijl een heel erg mooie lamp van het Portugese merk Bomerango. De Original Lamp Medium van Bomerango bestaat uit 32 boemerangs van multiplex en je zet eenvoudig (maar wel voorzichtig) het bouwpakketje in elkaar. De lamp kun je op 4 (!) verschillende manieren neerzetten en is ook te gebruiken als hanglamp. Heel gaaf, die veelzijdigheid!

Fijne dag! (Met sneeuw?) X Elske

bijzondere houten lamp

cognac leren bank ixxi flamingo

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

9 Reacties

  1. Alida Diana Hamelijnck Beantwoorden

    Nou alles heel herkenbaar, ik ben ook al de hele dag aan de poets geweest! alles moet weer spik & span zijn,
    Fris, en een heleboel verzet in huis. Dat doe ik vaak , net weer even anders. maar die Bomerango lamp is echt heel gaaf! zou hem zo ook halen! , maakt het zicht meteen weer stijlvol …

  2. Mooie lamp, vooral als hij een beetje op z’n kant staat.
    Mooie foto’s ook! Was genieten om ernaar te kijken.
    Groetjes Afke

Laat een reactie achter