februari 2016 kalender

De eerste maand van 2016 zit er alweer op! Ben je blij dat deze donkere maand erop zit? Ik heb zelf enorm veel zin in het voorjaar. Zin in zon, groene bomen, langere dagen, onze boot weer in het water… Weer lekker naar buiten! Maar wie weet, hebben we deze maand nog een code rood te pakken en kunnen we toch de schaatsen nog uit het vet halen.

Je afspraken, verjaardagen of andere notities kun je ook in februari weer noteren op de printable kalender. Je download hem hier: ELSKE CALENDAR February 2016, alsjeblieft!

free printable calendar 2016

gratis printbare kalender

De gehele kalender van 2016 kun je hier downloaden en printen. Zo kun je al wat verder vooruit plannen dan 1 maand. En deel je op Instagram waar jij de kalender ophangt? Gebruik dan de hashtag #elskeposter en tag mij @elskeleenstra! Je foto verschijnt dan onderaan de homepage van mijn blog en op deze pagina. Ik ben benieuwd 🙂

Ik wens je een mooie maand toe, X Elske

P.S.: ik krijg regelmatig de vraag waar ik het klembord heb gekocht. Het antwoord: in mijn eigen shop! Je bestelt hier het klembord.

printable calendar 2016

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties