IXXI design flamingo

Afgelopen zomer kreeg ik van IXXI een e-mail met de presentatie van hun nieuwe collectie. Een IXXI aan de wand stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en met de bijna afgeronde verbouwing was het hoogtijd om iets moois uit te zoeken voor de nog kale, fris witte wanden.  Al scrollend door alle mooie afbeeldingen viel ik als een blok voor de flamingo, uit de collectie van het Natural History Museum. Ik speurde nog door alle andere mooie afbeeldingen in de beeldenbank, maakte een lijstje met een top 5, overwoog om toch een eigen foto te gebruiken of een eigen ontwerp als IXXI om te toveren… Maar nee, ik kwam toch steeds terug bij die prachtige flamingo. Dus die bestelde ik en afgelopen week hing ik ‘m op. Wat een aanwinst!

IXXI Flamingo

Ixxi flamingo van Elske

Ixxi flamingo

Met IXXI maak je heel gemakkelijk zelf een mooie wanddecoratie. Met een eigen foto uitvergroot, een collage of één van de vele afbeeldingen uit de beeldenbank (kiezen uit het vele moois is best moeilijk!). Meer info over IXXI vind je hier.

X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

 1. Super leuk Elske!
  Ik ken IXXI ook, zou ook graag daarvan iets aan de muur willen hangen. Maar ik heb nog steeds niet de perfecte foto gevonden.
  Wie weet in de toekomst.

  Liefs

 2. Hoi Elske,
  Ziet er prachtig uit! Een praktisch vraagje: heb jij glasvezelbehang op je muur? Ik ben van plan om een (hele grote) IXXI aan te schaffen, maar moet eigenlijk wel zeker weten dat ie ook op/aan glasvezelbehang blijft hangen…. 😉
  Hoor graag van je!

  • Hoi Sigrid, dank je wel! Wat gaaf, zo’n grote IXXI. Ik ben er helemaal weg van!
   Ja hier zit ook glasvezel op de muur, maar wel de gladde versie zonder structuurtje. De IXXI wordt geleverd met een handig ophangsysteem: een strip die je op de muur plakt met heel sterke stickers. Daar hang je de IXXI als het ware aan en dan plak je de onderste hoekjes ook nog even aan de muur. Voor extra stevigheid kun je ook nog bijgeleverde punaises gebruiken. Op de website van IXXI staan volgens mij wel instructiefilmpjes. Succes!

 3. Pingback: INSPIRATIE: 8 x muurprints - Pretty Healthy Things

Laat een reactie achter