Maandag beginnen de scholen hier alweer en mijn eerste werkweek zit er al op. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Nog even nagenieten van een topvakantie. Wat een luxe, met onze eigen boot de Friese Meren op. Met om de dag een bezoekje aan een gezellige haven voor een douche en boodschappen. De volgende ochtend na het late ontbijt de trossen weer los om op zoek te gaan naar een mooi plekje in de natuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de vakantie deden we vooral niks, lazen we stapels boeken en doken we voor verkoeling in het meer. De famkes deden af en toe een spelletje kwartet of mens-erger-je-niet maar veel liever lagen ze in het water. Voor mij de mooiste momenten? In de avondzon hamburgers bakken op de voorpunt van de boot, terwijl we op een prachtig meertje voor anker lagen of het gezellige weekend met familie uit Amerika; met z’n allen kamperen op één van mijn favoriete stekjes midden op de Fluessen.

Eigenlijk waren het alle momenten samen die het tot een heerlijke vakantie maakten: wakker worden aan een stil meertje en voor het ontbijt een frisse duik nemen, wachten tot de opgietkoffie klaar is (en opdrinken), uren lezen, het campinggevoel in de havens, ’s avonds nog even vissen en als toerist rondlopen in dorpen waar ik normaal ook wel kom. Ik hoop op een lange, mooie nazomer!

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

  1. Heerlijk he en inderdaad echt een luxe! Wij liggen ook vaak op een Marrekrite plekje. Deze vakantie zijn we een weekje naar Vlieland geweest. Ook heel leuk!

  2. Dit soort posts zijn exact wat ik bedoel en waarom ik nu onderweg ben voor mijn eerste Friesland experience 🙂 Wat hebben jullie een geluk gehad met het weer! Wij gaan waarschijnlijk een beetje pech hebben maar ik ben zeker dat het in de regen ook mooi is 😉

Laat een reactie achter