In de vtwonen van deze maand heb je hem misschien al zien staan: de aprilversie van mijn maandelijkse kalender. Het is de eerste dag van deze lentemaand, dus de kalender staat weer klaar om geprint te worden. Alsjeblieft!

Download hier de ‘April calendar 2015’ PDF A4

Ben je benieuwd naar de vorige printable maandkalenders die ik maakte? Je vindt ze hier. Elke eerste dag van de maand plaats ik een kersverse kalender die je hier gratis kunt printen. Waar hang jij ‘m op? Deel het met me op instagram via de hashtag #elskeposter! Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra.

Fijne april!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter