Hoe was jouw Valentijnsdag? Een speciale editie of een dag als alle andere zaterdagen? Ik maakte een hartjesboeket voor op tafel, vandaag aten we nog een valentijnstompouce bij de koffie en dat was het eigenlijk wel. Prima, want eigenlijk is het gewoon elke dag een goed moment om te vertellen hoe lief je elkaar vindt. 

De eenvoudige hartjes vouwde ik aan de hand van deze simpele tutorial met papier van de Flying Tiger. Ik plakte ze op satéprikkers en zette ze in vaasje. De roze kandelaar is van Normann Copenhagen en kocht ik bij Strandwest.

Ik wens je een mooie week!
X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

  1. De nacht van vrijdag op zaterdag was Kevin pas laat thuis en toen had ik een doosje chocolaatjes op zijn kussen gelegd. Overdag bezorgde de postbode nog een kaartje voor hem. Verder was het een normale zaterdag waarbij hij voornamelijk van huis was en ik met mijn blog bezig was.

Laat een reactie achter